Zgodnie z polskim prawem ściągnięte pliki posiadające prawa autorskie można przechowywać na dysku przez 24h. Administrator tego chomika nie odpowiada za znajdujące się tu pliki. Jeśli chcesz pobrać pliki musisz po 24h (od momentu pobrania ich na dysk) skasować je ze swojego komputera.

     

Ukończyłem  Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie. 

Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa  http://www.wnozir.zut.edu.pl/aktualnosci/informacje-biezace.html

 

 mgr inż. Technolog Biotechnolog Żywności.

 

Pracuję jako:

Audytor Wewnętrzny Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności wg. normy ISO 22000: 2005 oraz HACCP wg. Codex Alimentarius.

 

Opracuję dla Państwa: 

         Księgę HACCP według Codex Alimentarius          

         Księgę GHP/GMP (Dobra Praktyka Higieniczna / Dobra Praktyka Produkcyjna)  

         Księgę Mycia i Dezynfekcji Zakładu

         Księgę Procedur Systemowych

         Księgę Program Ochrony Przed Szkodnikami (gryzoniami owadami)

   

   Przeprowadzę Audit wewnętrzny zakładu.

   Przeszkolę Właściciela Zakładu, pracowników z zakresu HACCP, GHP / GMP

 

  Opracuję Projekt Technologiczny Zakładu Wędliniarskiego, Sklepu, Restauracji, Baru, Pubu itp. 

  

Kontakt TEL  690 664 002 celem uzgodnień szczegółowych lub na adres 

e – mail [email protected] 

 

Moje gotowe opracowania szukaj: https://haccp-dokumenty.pl

https://haccpodmietka.pl