Wszystkie pliki umieszczone na moim profilu nie mogą służyć w celach użytkowych lub zarobkowych. Należy je usunąć w ciągu 24godzin od pobrania na dysk. Aby legalnie korzystać z oprogramowania, należy zakupić oryginalne wersje u producenta.